100L domača pivovarna sistem

Naši izdelki so bili izvoženi po vsem svetu, kot so ZDA, Peru, Čile, Belgija, Velika Britanija, Singapur, Koreja, Avstralija itd. Torej smo prepričani, da bomo zadovoljili vaše potrebe. Zdaj pa mi sledite, če želite videti več podrobnosti o naših izdelkih .:)Teč sistem pivovarne 100Lhome se široko uporablja v gostilni, laboratoriju, doma.

Kategorija:

Opis

Naši izdelki so bili izvoženi vsem svetu, kot so ZDA, Kanada, Mehika, Peru, Kostarika, Čile, Francija, Belgija, Velika Britanija, Singapur, Koreja, Avstralija itd Zato smo prepričani, da ustrezajo vašim potrebam. Zdaj, sledite mi, da vidim več podrobnosti o naših izdelkih. :)
Sistem 100L domače pivovarne se široko uporablja v gostilnah, laboratorijih, domu. Konfiguracija je prilagodljiva glede na različne delovne učinkovitosti:
Pivovarne kombinacija je prilagodljiva glede na vaše potrebe in dnevne delovne izmene. Na splošno velja, da je samo en glavni rezervoar, pretlačimo, Lauter, vode in whirlpool funkcije vse v tem sodu, ogrevanje je električno.
Fermentor količina bo odvisna od piva dnevno proizvodnjo in fermentacije piva cikla.
Hladilni sistem, vključno z rezervoarjem glikol vode, črpalko in hladilnikom. Velika hladilna moč uporabiti v toplotni izmenjevalnik za hlajenje pivine. Krmilni sistem imamo 2 vrsti, PLC za nadzor in sistem za nadzor Digital.
Če želite izvedeti več, pogodbo DEGONG

Če imate interes, prosimo, stopite v stik z mano prosto.